Ontdek de voordelen van de Transheater

De Transheater® is bij uitstek geschikt voor ruimtes waar wordt gewerkt met koel- en/of vriesinstallaties en waar ook warmte een noodzaak is. Dat is het geval bij supermarkten, maar ook bij zorgcentra met grootkeukens, de tuinbouw en in de horeca.

Neem contact op

Besparing tot wel
80% op het gasverbruik

De Transheater is een installatie die de warmte onttrekt uit de machinekamer door het koudemiddel naar de warmtewisselaar te sturen, die vervolgens de warmte afstaat aan het retourwater van de CV-ketel. Dit unieke proces geeft een besparing tot wel 80% op het gasverbruik van een supermarkt. Door middel van een speciale app kan een supermarktondernemer precies zien wat de besparing per week of per maand is.

Doordat Reduxion BV tegen 15% van de verkoopprijs de Transheater bij u in de machinekamer kan plaatsen, wil Reduxion BV aantonen dat de ondernemer geen risico loopt. De ondernemer betaalt het verschil in verbruik dat ontstaat door de gasbesparing die de Transheater oplevert aan Reduxion BV. Hierdoor verdient de ondernemer de Transheater binnen drie jaar terug. De ondernemer loopt zo geen enkel risico.

Bekijk de video

Comments are closed.

Interesse in onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op