Bekijk onze referenties

Meerdere bedrijven gingen u al voor. Bekijk hieronder wie de Reduxion Ecoliner of te transheater al hebben mogen ontvangen.

Neem contact op

Rudy Veldkamp

Jumbo Supermarkt Den Ham

Toen ik op mijn 32ste de kans kreeg om deze mooie supermarkt over te nemen, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Natuurlijk neem je een risico. Maar daar ben je nu eenmaal ondernemer voor.

“Het verhaal was zo overtuigend dat ik het risico gewoon nam. Net zoals ik zeven jaar geleden dit mooie bedrijf overnam”.

En zo dacht ik er ook over toen ik het verhaal aanhoorde van de mensen van Reduxion: ook al halen ze helft van wat ze beloven, dan nóg! Ik zag zoveel voordelen in de Transheater® op zowel korte als lange termijn, dat ik er geen enkele twijfel over had. Toen ik vervolgens de resultaten bij een collega onder ogen kreeg werd ik dubbel bevestigd in het feit dat ik hier een juiste keuze had gemaakt. De Transheater staat hier nu enkele maanden en wordt door Reduxion gemonitord, totdat het optimale rendement is gehaald. En je ziet je gasverbruik echt wekelijks dalen. Ik ga binnenkort verbouwen en krijg er veel vierkante meters bij. Ik hoef mij dan in ieder geval geen zorgen te maken over stijgende gasprijzen. Want dat gaat zeker gebeuren. Met of zonder Rusland.

Comments are closed.

Interesse in onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op